kisvasut.hu
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kecskemét ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Nyíregyháza ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~ Tiszakécske ~
Főoldal
Menetrendek
Vasúttörténet
Rendezvények
Kisvasúti napok
KBK
Szakmai oldal
Képtár
Térképtár
Irattár
Linktár
Cikkarchívum
Újdonságok
GyIK
Partnereink

Felhasználói belépés
E-mail:
Jelszó:
English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Küldjön hírt, cikket!Az alábbi űrlap segítségével küldhet hírt, cikket oldalunkra. Azt szerkesztőségünk fogja a kisvasut.hu oldalra beszerkeszteni, de nem minden írás kerül fel. Használható tag-ek: a, b, i, u, ul, li. A megjegyzés mezőben üzenhet a szerkesztőnek bármilyen technikai megjegyzést, illetve itt adja meg, hogy milyen tartalmú képet tegyünk a cikk mellé (ehhez esetleg használja a képküldést is).

Felhívjuk figyelmét, hogy az elküldött adatok javítására nincs lehetőség, ezért pontosan töltse ki az űrlapot. Ha mégis hiba keletkezne, e-mailben jelezze nekünk! Ha programajánlatot küld, ne felejtse el beleírni, hogy az mikor és hol lesz!

Az űrlap elküldésével hozzájárul, hogy a tartalmat oldalunkon - a szerző feltüntetésével - közzétegyük. Írásait csak akkor küldje el nekünk, ha felelősséget vállal azok ilyen felhasználásáért, szerkesztőségünk annak eredetével és felhasználhatóságával kapcsolatos felelősséget Önre hártja.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Legutóbbi módosítás: 2012.10.19. 11:11

Cikk, hír küldése
*Cím:
*Bevezető:
Szöveg:
*Beküldő (szerző) neve:
*Beküldő e-mail címe:
Megjegyzés a szerkesztők felé:
Mennyi tizenkettő meg harminchét?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
Vasútkereső térkép

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline