kisvasut.hu
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kecskemét ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Nyíregyháza ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~ Tiszakécske ~
Főoldal
Menetrendek
Vasúttörténet
Rendezvények
Kisvasúti napok
KBK
Szakmai oldal
Képtár
Térképtár
Irattár
Linktár
Cikkarchívum
Újdonságok
GyIK
Partnereink

English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Küldjön hírt, cikket!Az alábbi űrlap segítségével küldhet hírt, cikket oldalunkra. Azt szerkesztőségünk fogja a kisvasut.hu oldalra beszerkeszteni, de nem minden írás kerül fel. Használható tag-ek: a, b, i, u, ul, li. A megjegyzés mezőben üzenhet a szerkesztőnek bármilyen technikai megjegyzést, illetve itt adja meg, hogy milyen tartalmú képet tegyünk a cikk mellé (ehhez esetleg használja a képküldést is).

Felhívjuk figyelmét, hogy az elküldött adatok javítására nincs lehetőség, ezért pontosan töltse ki az űrlapot. Ha mégis hiba keletkezne, e-mailben jelezze nekünk! Ha programajánlatot küld, ne felejtse el beleírni, hogy az mikor és hol lesz!

Az űrlap elküldésével hozzájárul, hogy a tartalmat oldalunkon - a szerző feltüntetésével - közzétegyük. Írásait csak akkor küldje el nekünk, ha felelősséget vállal azok ilyen felhasználásáért, szerkesztőségünk annak eredetével és felhasználhatóságával kapcsolatos felelősséget Önre hártja.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Legutóbbi módosítás: 2012.10.19. 11:11

Cikk, hír küldése
*Cím:
*Bevezető:
Szöveg:
*Beküldő (szerző) neve:
*Beküldő e-mail címe:
Megjegyzés a szerkesztők felé:
Mennyi tizennyolc meg harminchét?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
Vasútkereső térkép

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline