kisvasut.hu - kisvasut.hu - Programajánlat

0e modelltalálkozó a Láng Művelődési Házban

2009.01.20 (kisvasut.hu)



0e méretarányú vasútmodellek modelltalákozóját tartják a Láng Művelődési Ház vasútmodell börzéjén 2009 január 24-én reggel 8.00-tól 16.00-ig. A rendezvény főként a modellezőknek szól, de az érdeklődők számára is ajánlott.

Boksakészítés erdei vasúti segítséggel egy 0e modulon

Boksakészítés erdei vasúti segítséggel egy 0e modulon
Fotó: Fodor Illés (2008.07.26.)

A 0e méretarány a vasútmodellek keskenynyomköze, kifejezetten a keskenynyomközű járművek építésére használják. A Láng Művelődési Házban (Budapest XIII., Rozsnyai utca 3.) rendezett börzéje főként a modellezőknek szól, de a szakmán kívüli érdeklődőknek is érdekes elfoglaltságot nyújthat. Látható lesz többek között a 0e keskeny nyomközű digitális modulrendszer LENZ/Roco vezérléssel, a Csehmodell új járműveit mutatja be és próbálja ki. Nagy választékban tekinthetők meg amerikai járművek, nagy részük hangeffektusokkal. 0-ás nagyvasúti pályán a LENZ új 0-ás járművei is bemutatásra kerülnek.

Külön próbapályán mindenki bemutathatja és kipróbálhatja az új vagy épülőfélben lévő járműveit. Várjuk a szép 1:43 autómodelleket is! Aki szeretne csatlakozni a programhoz, hozza el járműveit, digitális vezérlését, 0-ás anyagát, lemezvasútját. A színpadon a szervezők mindenkinek helyet tudnak biztosítani.

A belépő megegyezik a börze belépőjével. (~100 Ft)

Helyszín megközelítése

Legutóbbi módosítás: 2009.01.21. 09:41

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline