kisvasut.hu
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Nyíregyháza ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~ Tiszakécske ~
Főoldal
Menetrendek
Vasúttörténet
Rendezvények
Kisvasúti napok
KBK
Szakmai oldal
Képtár
Térképtár
Irattár
Linktár
Cikkarchívum
Újdonságok
GyIK
Partnereink
English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Elhalasztott szezonkezdet a Höllentalbahnon

2015.07.02 (Halász Zsolt dr.)A hivatalok malmai Ausztriában is lassan őrölnek. Az Alsó-ausztriai Höllentalbahnon (amely a Semmering-hágó közelében Reichenau és Hirschwang között található) is csak késve tud a megkezdődni a menetrend szerinti közlekedés.

A késedelem oka, hogy a pálya engedélye március 31-én lejárt, és az üzemeltető hiába kérte az engedély meghosszabbítását már tavaly ősszel, erre mindeddig nem került sor. A pálya hatósági bejárása legközelebb július 13-án várható és ha mindent rendben találnak, ezt követően indulhat meg a közlekedés.

A kisvasút október 18-ig, minden vasár- és ünnepnapon közlekedik. További részletek, menetrend német nyelven a kisvasút honlapján találhatók.

Legutóbbi módosítás: 2015-07-02 13:45

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi tizenhat meg negyvenhárom?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Küldjön képet!


Vasútkereső
Vasútkereső térkép

Hírlevél

E-mailban értesítjük új cikkeinkről, ha feliratkozik hírlevelünkre.


(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV