Kemencei Erdei Múzeumvasút
Szállások
Kemence
Megközelítés
Menetrend
Díjszabás
Programok
Vasúttörténet
Műszaki adatok
Járművek
Üzemeltető
Szállások
Látnivalók
Támogatók
Elérhetőség
Cikkarchívum
Képtár
Linktár
Partnereink

English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Gyöngypatak házA Gyöngypatak Ház a Börzsöny egyik legszebb fekvésű településén, Kemencén található. A festői környezet nyugalma, a táj szépsége és békessége ösztönzött bennünket arra, hogy megteremtsünk egy olyan házat, amely tökéletesen alkalmas az elvonulásra, ahol társaságok vagy közös érdeklődésű csoportok zavartalanul élvezhetik az együttlétet, a pihenés és a társasági élet ideális párosítását. Legyen az családi találkozó, baráti összejövetel, életmód-, vagy sporttábor… mert elvonulni jó. és együtt még jobb!

Gyöngypatak ház

Gyöngypatak ház

A Gyöngypatak Házban található:

  • 6 darab két ágyas szoba (16 m2), zuhanyzós fürdőszobával, kis hűtőszekrénnyel, TV-vel felszerelve. Minden szoba Wifi lefedettséggel rendelkezik és terasz kapcsolódik hozzá.

  • 2 darab két ágyas, akadálymentesített szoba (20 m2), zuhanyzós fürdőszobával, kis hűtőszekrénnyel, TV-vel felszerelve. Mindkét szoba Wifi lefedettséggel rendelkezik. Ezek a szobák a nagyobb területük miatt pótágyazhatóak.

  • 2 darab apartman erkéllyel, amelyben egy kétágyas hálószoba és a nappaliban két személy részére kinyitható kanapé található. Az apartmanok szintén saját fürdőszobával, külön WC-vel rendelkeznek, és kis hűtőszekrénnyel, TV-vel felszereltek. Mindkét apartman Wifi lefedettséggel rendelkezik.

  • Egy gyerek játszószoba

  • Szauna fényterápával

  • Tornaterem gépekkel és bordásfalakkal

  • Jacuzzi hat férőhellyel

  • A Házhoz tartozik még: nagy kert bográcsozási lehetőséggel és egy jól felszerelt kültéri tornapálya, valamint teniszpálya.

Megközelítés:

Budapesttől való távolság: 82 km

Megközelítés Budapest irányából:

  • vonattal érkezők: Szobig, majd innen busszal Kemencéig.
  • autóval: az M2 úton Parassapusztáig, majd közvetlenül a határ előtt balra kanyarodva Bernecebaráti községet elhagyva juthatunk Kemencére.

A Gyöngypatak Ház elhelyezkedése Kemencén belül: A falut átszelő Fő útról a templomnál Csarnavölgyi útra kanyarodva kb. 2 km-t kell megtenni. A Múzeumvasutat 300 méterrel elhagyva a kisvasút 1. megállójánál (Csarnapuszta megálló) jobbra található Pacsirta utcából a kis hídon átkelve egyből jobbra található a Gyöngyvirág utca, a Gyöngypatak Házzal.

Az utca egyelőre nem szerepel a térképeken, de táblákkal igyekszünk megkönnyíteni a Ház megtalálását.

GPS koordinátáink: 48.008013,18.890537

Kapcsolat

Cím: 2638 Kemence, Gyöngyvirág u. 1.

Telefon: +36-20-238-7719

Web: www.gyongypatakhaz.hu

E-mail: haz@gyongypatakhaz.hu

Legutóbbi módosítás: 2014-11-29 11:41

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
A kiválasztott vasút helye kis térképen

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline