kisvasut.hu
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~
Főoldal
Menetrendek
Vasúttörténet
Rendezvények
Kisvasúti napok
KBK
Szakmai oldal
Képtár
Térképtár
Irattár
Linktár
Cikkarchívum
Újdonságok
GyIK
Partnereink

English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Nosztalgia autóbusz Budapestről a mahócai különvonatra

2014.10.07A Mahócára induló különvonatos utazás iránt érdeklődő budapesti, vagy budapest-környéki vendégeinknek egy különleges eljutási lehetőség adódik a rendezvényre: legalább 25 fő előzetes jelentkezése esetén egy veterán Ikarus 311-es típusú nosztalgia autóbusz indul Budapestről Miskolcra, majd a program végén vissza. A korhűen felújított autóbusz a nem mindennapi utazási élményen túl kiváló fotótémát nyújt majd a kisvonat szerelvénye mellett is.


Fotó: Hajtó Bálint

Az autóbuszon való utazás díja a Budapest-Miskolc-Budapest útra egységesen 6000 Ft/fő.

Az autóbuszos eljutási lehetőség iránt érdeklődő vendégeinket kérjük, hogy jelentkezésüket a lehető leghamarabb adják le annak érdekében, hogy az autóbusz biztosan elindulhasson a kellő létszámmal! Az autóbusz 5:30-kor fog indulni Budapestről a Hősök teréről a Műcsarnok mellől. Miskolcról az utolsó különvonat visszaérkezése után indul vissza 17:45-kor. Érkezés Budapestre, a Hősök terére várhatóan 21:15-kor.

Jelentkezés / információ: kisvasut@eszakerdo.hu

Legutóbbi módosítás: 2014-10-07 13:05

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi negyvenhárom meg huszonhét?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Küldjön képet!


Vasútkereső
Vasútkereső térkép

Hírlevél

E-mailban értesítjük új cikkeinkről, ha feliratkozik hírlevelünkre.


(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV