kisvasut.hu
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kecskemét ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Nyíregyháza ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~ Tiszakécske ~
Főoldal
Menetrendek
Vasúttörténet
Rendezvények
Kisvasúti napok
KBK
Szakmai oldal
Képtár
Térképtár
Irattár
Linktár
Cikkarchívum
Újdonságok
GyIK
Partnereink





English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Szelfizz Gemencen! - Fotópályázat

2014.08.28 (Halász Zsolt dr.)



A Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt. nyilvános fotópályázatot hirdet, Szelfi - Én és a Gemenci erdő címmel. Ossz meg velük egy „önfotót”, amely a kedvenc helyeden készült a Gemenci erdőben, a Gemenci Erdei Vasúton, annak megállóiban, a Gemenc Zrt. kiállításán vagy a Pörböly mellett található vadmegfigyelőknél, felülről, oldalról, tükörből, mosolyogva, grimaszolva, kézen állva, stb.


Fotó: Laczkó Zsolt (2001.09.)

Erdő és turista kapcsolatára vagyunk kíváncsiak. Mutasd meg mit csinálsz Nálunk, Gemencen! Önfeledt szórakozás, kreatív profizmus mindenek felett!

Pályázati feltételek

A versenyen bármely természetes személy részt vehet egy, a Gemenci erdőben (csak a szabadon látogatható területeken) készített fotóval, amelyen önmaga szerepel esetleg családja, barátai társaságában. A pályamű készülhet digitális fényképezővel vagy okostelefonnal. Minden pályázó egy pályaművel vehet részt a megmérettetésen, amely lehet egyedi kép vagy maximum 3 képből álló fotósorozat.

Technikai követelmény: JPG kiterjesztés, legalább 640?480 pixel, legfeljebb 3500?2900 pixel felbontás.

A pályaműveket a szelfi@gemenczrt.hu e-mail címre kérjük beküldeni.

Az üzenet tartalmazza a pályázó nevét és címét, mobiltelefonszámát, a fotó/k készítésének helyét és a pályamű címét.

Beküldési határidő: 2014. szeptember 19., 22:00 óra.

A pályázó a pályázat benyújtásával kijelenti, hogy rendelkezik a kép szerzői jogaival, elfogadja a pályázati feltételeket, illetőleg a beküldött fotón szereplő személyek beleegyezésével rendelkezik, más személy személyiségi jogait nem sérti. A pályázó hozzájárulását adja ahhoz, hogy a benyújtott képet a Gemenc Zrt. a szerzői jogok tiszteletben tartása mellett ellenszolgáltatás nélkül felhasználja.

A bírálóbizottság a beérkezett pályaművekből a három legötletesebb munkát részesíti elismerésben. A beküldött pályaműveket szeptember 20-án feltöltjük az Ökoturisztikai Központ Gemenc Facebook oldalára, ahol nyilvános szavazásra bocsátjuk és a legtöbb like-ot kapott pályaművet közönségdíjjal jutalmazzuk. A szavazás 2014. szeptember 25-én 12:00 órakor zárul.

A zsűri által kiválasztott pályaműveket kiállításon mutatjuk be a Bajai Újbor Fesztivál - Baja-Gemenc Természeti Napok idején 2014. szeptember 26-28. között a bajai Szentháromság téren, majd 2014. szeptember 29 - október 31. között a Pörbölyi Ökoturisztikai Központban. A díjazottak nevét és fotóját a www.gemenczrt.hu és a facebook.com/OkoturisztikaiKozpontGemenc oldalakon is közzétesszük. A három díjazottat és egy közönségdíjast e-mailen is értesítjük. A díjakat a Bajai Újbor Fesztivál - Baja-Gemenc Természeti Napokon 2014. szeptember 27-én adjuk át a bajai Szentháromság téren.

Díjazás (alkalom még több Gemenci szelfire):

I. helyezett: Gemenci kalandhétvége 4 fő részére, előre egyeztetett programmal 2014. november 1. és 2015. május 31. között.

II. helyezett: Felfedezőnap Gemencen 4 fő részére, előre egyeztetett programmal 2014. november 1. és 2015. május 31. között.

III. helyezett: Gemenc ajándékcsomag. Közönségdíj: 2 éjszaka szállás a Gemenc Zrt. valamely vadászházában 2 fő részére, 2015. március 15. és augusztus 20. között.

A nyeremények nem átruházhatóak, pénzre nem válthatóak. Minden pályázónak jó munkát kívánunk! Türelmetlenül várjuk a beérkező műveket!


- A GEMENC Zrt. közleménye -

Legutóbbi módosítás: 2014-08-28 14:46

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
Vasútkereső térkép

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline