kisvasut.hu - kisvasut.hu -

Sokan hallgatták a szarvasbőgést a pálházi kisvasúton

2014.10.02



Népszerű volt az ÉSZAKERDŐ Zrt. Pálházi Állami Erdei Vasútja által meghirdetett szarvasbőgés-hallgató vonatozás a hétvégén.


(2014.09.27.)

A rendezvényen több mint 250-en vettek részt, még a Nyírségből, Debrecen, Miskolc és Eger környékéről is regisztráltunk vendégeket –közölte Buday Péter, az ÉSZAKERDŐ Zrt. Hegyközi Erdészeti Igazgatóságának vezetője. Az erdei vasút összes járművét üzembe állítottuk szombat este, hogy minden érdeklődőt el tudjunk szállítani a program helyszínére. Pálházáról három szerelvény vitte az utasokat Kőkapura, ahol a látogatók kürtjelekkel és a gímbika hívás hangjaival ismerkedhettek meg. A visszaútra is tartogattunk meglepetést, a Kemence-pataknál egy gímbika terítéket láthattak az utasok. Itt Szemán Jenő, az OMVK Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területi szervezet Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottságának elnöke tartott ismertetőt a vadászati etikáról.

Legutóbbi módosítás: 2014-10-02 14:45

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi tizenhét meg harminchét?
(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline