kisvasut.hu
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kecskemét ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Nyíregyháza ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~ Tiszakécske ~
Főoldal
Menetrendek
Vasúttörténet
Rendezvények
Kisvasúti napok
KBK
Szakmai oldal
Képtár
Térképtár
Irattár
Linktár
Cikkarchívum
Újdonságok
GyIK
Partnereink





English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

„Legkedvesebb kisvasutas élményem” – fotó és rajzpályázat

2014.05.28 (Halász Zsolt dr.)



A ZALAERDŐ Zrt. „Legkedvesebb kisvasutas élményem” címmel fotó- és rajzpályázatot hirdet! Előbbit a felnőttek, utóbbit a gyerekek számára.

Tehervonat gőzmozdonnyal

Tehervonat gőzmozdonnyal
Fotó: Chikán Gábor (2008.10.18.)

Pályázati feltételek:

  • Fotópályázat: Maximum 3 darab A4-es méretű fotóval lehet pályázni, amit a Csömödéri Erdei Vasúthoz kötődően készítettek.
  • Rajzpályázat: Maximum 3 darab A5, A4 vagy A3 méretű alkotással pályázhatnak, a technikát nem határozzák meg, tehát a ceruzától a zsírkrétán és a szénen át az olajfestékig bármilyen eszközzel készíthetik rajzaikat, festményeiket az alkotók. 
  • A pályázaton bárki részt vehet, kort szándékosan nem határoznak meg a szervezők.

A pályázatok benyújtása

A pályázatokat a ZALAERDŐ Zrt. központjába várják személyesen vagy postai úton (ZALAERDŐ Zrt., 8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.) A pályázatok beérkezési határideje: 2014. június 20. A borítékra kérik ráírni a „Legkedvesebb kisvasutas élményem” szlogent, valamint a pályázó életkorát. Egy lezárt kisebb borítékba pedig a következő adatokat: a pályázó neve, életkora, címe, telefonszáma és e-mail címe.

Eredményhirdetés

2014. június 28-án, az Erdei Vasút Napja rendezvényen Csömödérben.

A dobogós helyezetteket telefonon értesítik, a legjobb és legszebb alkotásokat az érdeklődők a Csömödéri Turistaszállóban tekinthetik meg a rendezvényen.

Legutóbbi módosítás: 2014.05.28. 09:22

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi tizennyolc meg negyvenkettő?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
Vasútkereső térkép

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline