Kemencei Erdei Múzeumvasút oldal logo
Kemence
Megközelítés
Menetrend
Díjszabás
Programok
Vasúttörténet
Műszaki adatok
Járművek
Üzemeltető
Szállások
Látnivalók
Támogatók
Elérhetőség
Cikkarchívum
Képtár
Linktár
Partnereink

English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Húsvétra készül a Kisvasút!

2014.03.17 (Szűcs Zoltán József)Várunk mindenkit április 19-én szombaton a Csarnavölgy megtisztítására és a Kemencei Erdei Múzeumvasút szépítésére!

Az első adag begyűjtött hulladék, a Kőrózsa megállónál, percek múlva indul a szelektív gyűjtőbe. A munkások arcán látható elszántság alapján, lesz még egy forduló. - Lett.

Az első adag begyűjtött hulladék, a Kőrózsa megállónál, percek múlva indul a szelektív gyűjtőbe. A munkások arcán látható elszántság alapján, lesz még egy forduló. - Lett.
Fotó: Karap Krisztián (2013.04.21.)

Találkozó 9.45-től Kemence végállomáson.

Az érkező önkéntes munkatársak a pénztárnál kapják meg az napi szolgálati igazolványukat, amellyel a vasút területén tevékenykednek. Ez az igazolvány nem csak az adott önkéntes munkanapon biztosít díjmentes utazást, de a 2014-es esztendő szabadon választott üzemnapján egy oda-vissza díjmentes útra is jogosít!

Indulás 10.00-kor a menetrend szerint vonattal Feketevölgy végállomásra. Itt találkozás, megbeszélés, munkavédelmi oktatás, zsákok és kesztyűk felvétele.

11.00-kor munkakezdés a Fekete-kútnál, majd haladás a völgyön lefelé. A talált szemetet zsákba gyűjtjük. A hulladékot gumikerekes járművel a szelektív gyűjtőbe szállítjuk.

A munka vége: a mikor elfogy a szemét, és leértünk  a múzeumba. Utána közös tárlat-megtekintés, vonatozási lehetőség a menetrendi vonatokkal.

További információ: Karap Krisztián, 06-30-402-9064

Legutóbbi módosítás: 2014.03.17. 09:56

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Küldjön képet!


Vasútkereső
A kiválasztott vasút helye kis térképen

Hírlevél

E-mailban értesítjük új cikkeinkről, ha feliratkozik hírlevelünkre.


(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV