Kemencei Erdei Múzeumvasút
Kemence
Megközelítés
Menetrend
Díjszabás
Programok
Vasúttörténet
Műszaki adatok
Járművek
Üzemeltető
Szállások
Látnivalók
Támogatók
Elérhetőség
Cikkarchívum
Képtár
Linktár
Partnereink





English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Mikulás-napi vonatozás Kemencén

2012.11.04 (Karap Krisztián)



Idén december 8-án érkezik Kemencére a Mikulás, hogy megajándékozza a jó gyermekeket. A program a korábbi évekhez hasonlóan a Mikulás kemencei érkezésével kezdődik s vonatozással, játékkal folytatódik.

Megérkezett a Mikulás és kis segítője

Megérkezett a Mikulás és kis segítője

Decemberben hull a hó, ismét eljön a Mikulás, de nem a rénszarvassal, hanem a kisvonattal. A sok gyerek örül s várja, hogy mit hoz a puttonyában. Hogy puttonya tele legyen, töltsük meg együttesen!

Szeretettel fogadunk édesség, cukor és más felajánlásokat, amivel még gazdagabbá tehetjük a Mikulás puttonyát, hogy minél több gyereknek tudjon örömet szerezni.

A Mikulás, puttonyában a sok édességgel 10 órakor érkezik Kemencére, a kisvasút végállomására, ahol a kisebbek és nagyobbak verssel s énekkel fogadhatják a megfáradt utazót. A kedves énekek és szép versek meghallgatása után a Mikulás édességgel jutalmazza meg a gyermekeket, akikre ezután vonatozás és játszóház vár majd a Kőrózsa panzióban.

A játszóház 14 óráig tart, itt kézműves foglalkozáson vehetnek részt a gyerekek, vagy pedig megcsodálhatják az étkezőben felépített LGB vasutat.

A játszóház időtartama alatt vonatok közlekednek majd igény szerint a Kőrózsa panzió és Kemence állomás között, s az utolsó vonat 14 órakor indul a panziótól, mely kb. 14:30-ra ér Kemenc állomásra.

Amennyiben úgy érzi, hogy adományával hozzá tudna járulni Mikulás-napi programunkhoz, kérjük keresse Demeter Ferencné kolléganőnket az alábbi számon: 06-20-586-5242

Este 7-kor, a gyermekeknek szóló program után különvonatot indítunk Feketevölgybe, melyről részletes információkat >>ide kattintva<< találnak. A program létszáma maximalizált és előzetes jelentkezés szükséges.

Legutóbbi módosítás: 2012.11.04. 13:52

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi harminchat meg negyvenhárom?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
A kiválasztott vasút helye kis térképen

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline