kisvasut.hu - Kemencei Erdei Múzeumvasút - Szállások

Aranytölgy Vendéglő Panzió & ÉtteremPanziónk 2008-ban kezdte meg működését. Eleinte kevesebb szobával tudtuk fogadni vendégeinket, és a kemping rész is kisebb területen helyezkedett el, azonban mára már több mint 70 férőhellyel rendelkezünk, így nagy csoportok fogadására is fel vagyunk készülve. Helyi adottságoknak köszönhetően a Kemence patak mellett, a hegyek lábánál a kikapcsolódni vágyók számára ideális helyszínt tudunk biztosítani. 2019 nagy fordulópontot jelentett számunkra. Lehetőségeinknek köszönhetően új szárnnyal tudtuk bővíteni már meglévő panziónkat és kempingünket. Modern technológiával készült faházakat illetve felszereléseket tudtunk beszerezni, melyek maximálisan kielégítik minden vendégünk szükségleteit. 

Látogasson el hozzánk, és tekintse meg új szobáinkat és szolgáltatásainkat!


Megújult panziónk!

Panziónk teljes átalakuláson ment keresztül a 2021 -es év folyamán. 11 db 2-3 személyes , fürdő szobás , komfortos szobáink mellett, a kempingünk is további fa házakkal  bővült. Közvetlen a kisvasút mellett található a vendéglátó egységünk, illetve a patak parti  ligetes területükön , pihenő szigetek lettek kialakítva. Tekintse meg új éttermünket, ahol ételérzékenységgel rendelkező vendégeink is megtalálják a számításukat! Az idei év folyamán felépített részlegünkben új, komfortos szobáink várják a kikapcsolódni vágyókat! Mozgássérült vendégek fogadására is fel vagyunk készülve! Válasszon igényes kempingünkben új építésű faházaink közül! Próbálja ki új wellness részlegünket, ahol jakuzzink és dézsafürdőnk várja a pihenni vágyókat! Panziónk kisállatbarát hely, hozza magával a kedvenceket, nálunk ők is rengeteg élménnyel gazdagodhatnak!  Plusz szolgáltatásaink  : kerékpár kölcsönzés , gyermekeknek játszótér, hajókirándulás a Dunakanyarban motorcsónakkal. 

 

További információk, szállásfoglalás:

  • Szabadidő, sportolási és pihenési lehetőségek: sportolási lehetőség a saját zárt  kialakított pályán (labdajátékok);
  • Túraszervezés kijelölt túraútvonalakon /lovaglási lehetőség, horgászat/;
  • Strandolási lehetőség; 
  • A csörgedező patak mentén sok látnivaló: az érintetlen természet kiválóan alkalmas a bakancsos turisták és a természetet kedvelők részére is. Kiváló az erdei iskolák számára, ahol megismerik a gyerekek a természetben élő állatok és növények szépségét.
  • Az ARANYTÖLGY SZÁLLÓN lehetőség van baráti társaságoknak és csoportoknak meetingek megrendezésére.

 

További információk, szállásfoglalás:

telefon: +36-30-440-6688 vagy +36-27-325-732
web: www.aranytölgy.hu
e-mail: aranytolgypanzio@gmail.com

Legutóbbi módosítás: 2012.01.21. 21:35

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline