kisvasut.hu - Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Egyesületi élet

Be szeretnél lépni az Egyesületbe?

Amennyiben tagja szeretnél lenni közösségünknek, a Dokumentumtárban található Belépési nyilatkozatot kell kitöltened, aláírnod és azt postai úton vagy személyesen eljuttatnod az Egyesület címére.

(...)

Hűvösvölgyi Szakcsoport

A szakcsoport célja a Széchényi-hegyi Gyermekvasút hűvösvölgyi telephelyén megőrzött muzeális, vasúttörténeti szempontból értékkel bíró motoros és a hozzájuk szorosan kapcsolódó vontatott járművek megőrzése, felújítása, bemutatása és üzemeltetésének elősegítése. 

(...)

Alföldi Kerti Gazdasági Vasutak Szakcsoport

Mi, az Alföldi Kerti Gazdasági Vasutak Szakcsoport (továbbiakban a szakcsoport) alapító és jövendőbeli tagjai elismerjük és fontosnak tartjuk a klasszikus ipari létesítmények és a klasszikus ipari táj egyetemes emberi kultúra fejlődésében betöltött szerepét. Fontosnak tartjuk a múltból örökségként ránk hagyott ezen épített és tárgyi emlékek, ezeken belül is elsősorban a kötött pályás eszközök felkutatását, kutatását, megőrzését és bemutatását. Az alapító tagok ezen dokumentum létrejöttét megelőzően is végeztek kutató, megőrző és bemutató tevékenységet, amit ezen szakcsoport megalapításával szeretnének szervezettebbé, összehangoltabbá, a külvilág számára könnyebben népszerűsíthetővé tenni a Kisvasutak Baráti Köre Egyesület keretein belül.

(...)

Vasútszabályozási és Stratégiai Szakcsoport

2011. augusztus 15-én létrejött a Vasútszabályozási és Stratégiai Szakcsoport. A szakcsoport tevékenysége a kisvasutak fejlesztésével, működtetésével kapcsolatos szakmai háttérmunkára terjed ki.

(...)

E-mail címek a kisvasut.hu domain alatt

A KBK tagjai 2009-től ...@kisvasut.hu e-mail címet igényelhetnek, 1 GB tárhellyel; továbbá bővültek az Egyesület e-mail elérhetőségei.

(...)

Egyesületi fórum

Az egyesület tagjai számára elektornikus fórumot működtetünk, a hazai kisvasutak és az egyesülettel kapcsolatos témák megbeszélésére (itt elérhető).

Ha tag vagy, de még nincs felhasználói neved a fórumhoz, keresd az elnökséget!

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline