kisvasut.hu
Programajánlat
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kecskemét ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Nyíregyháza ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~ Tiszakécske ~
Főoldal
Menetrendek
Vasúttörténet
Rendezvények
Kisvasúti napok
KBK
Szakmai oldal
Képtár
Térképtár
Irattár
Linktár
Cikkarchívum
Újdonságok
GyIK
Partnereink





English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Kisvasúti nap Gyöngyösön

2009.10.08



Október tizedikén rendezik meg a Mátra-Nyugat-bükki kisvasutak napját Gyöngyösön. A rendezvény alkalmával adják át a kisvasút lajosházi vonalának három és fél kilométeres meghosszabbítását is.
Indulásra váró személyvonat Lajosházán

Indulásra váró személyvonat Lajosházán
Fotó: Varga András

Az ünnepi különvonat 11 órakor indul a gyöngyösi végállomásról, és egészen a Szaljka-házi új végállomásig közlekedik. Lajosházán kerül sor a köszöntőkre, a kisvasúti nap megnyitására és ennek keretén belül a Mátravasút új, meghosszabbított három és fél kilométeres pályaszakaszának az ünnepélyes átadására, valamint az ezt követő ebédre. Ezen a napon térítésmentesen utazhatnak az érdeklődők a Mátravasút vonatjain. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a délelőtti vonaton a férőhelyek száma limitált, így nem biztos, hogy arra mindenki felfér. A délelőtti vonat visszaérkezése után, kb. 15 órakor egy délutáni vonat is indul majd a Szalajka-házhoz, a szervezők azt kérik, hogy a nem meghívott érdeklődők utazáshoz inkább ezt vegyék igénybe!

Legutóbbi módosítás: 2009.10.08. 12:16

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
Vasútkereső térkép

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline