kisvasut.hu
Programajánlat
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kecskemét ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Nyíregyháza ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~ Tiszakécske ~
Főoldal
Menetrendek
Vasúttörténet
Rendezvények
Kisvasúti napok
KBK
Szakmai oldal
Képtár
Térképtár
Irattár
Linktár
Cikkarchívum
Újdonságok
GyIK
Partnereink





English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Gyermekvasút: Tűzijátéknéző vonat

2014.07.29 (Halász Zsolt dr.)



2014. augusztus 20-án szerdán, a nemzeti ünnep napján, este ismét útjára indul a népszerű tűzijátéknéző vonat. A vonat utasai a Duna fölött megrendezett ünnepi tűzijátékot különleges módon, a Kis-Hárs-hegy oldalából tekinthetik meg.

Az Mk45 2006-os Virágvölgybe érkezik

Az Mk45 2006-os Virágvölgybe érkezik
Fotó: Fodor Illés (2005.05.08.)

A tűzijátéknéző vonat augusztus 20-án 20:15-kor indul Hűvösvölgyből. Először Szépjuhászné állomásig közlekedik, majd elindul visszafelé. 21:00 órára, azaz az ünnepi tűzijáték kezdési időpontjára beáll a Szépjuhászné és Hárs-hegy állomások közötti úgynevezett panoráma ívbe. Innen napközben is páratlan kilátás nyílik a főváros szinte egészére. A látványosság befejeztével a vonat továbbindul és előreláthatólag 21:45-re visszatér Hűvösvölgybe.

Mivel az ülőhelyek száma véges, a tűzijátéknéző vonat csak elővételben váltott részvételi jeggyel vehető igénybe. A részvételi jegyek egyúttal helyjegyként is szolgálnak.

További részletek a Gyermekvasút oldalán olvashatók!

Legutóbbi módosítás: 2014.07.29. 10:04

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi negyvenkilenc meg negyvenhat?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
Vasútkereső térkép

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline