Gyöngyös, Mátravasút
Megközelítés
Gyöngyös
Megközelítés
Menetrend
Díjszabás
Elérhetőség
Képtár
Partnereink





English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Megközelítés

2009.04.26



 
Lajosháza végállomás, reméljük már csak egy kis ideig

Lajosháza végállomás, reméljük már csak egy kis ideig
Fotó: Kovalcsik Tamás

Közösségi közlekedéssel

A gyöngyösi Mátravasút könnyen megközelíthető, mivel mind a vasútállomás, mind az autóbusz pályaudvar közvetlenül a kisvasút gyöngyösi végállomása mellett található. Gyöngyösre (2009-ben) két óránkét indulnak Vámosgyörkről a vonatok, ahova Budapest, Szolnok és Miskolc felől van közvetlen eljutási lehetőség.

Autóbusszal is több irányból meg lehet közelíteni a mátraaljai várost, Budapest felől ez a leggyorsabb és legsűrűben járó lehetőség. A kisvasút mátrafüredi vonala mellett haladnak a Mátraháza és Kékestető felé tartó járatok, de Gyöngyössolymosra is indul Gyöngyösről autóbusz.

Személygépkocsival

Gyöngyöst az ország legnagyobb része felől az M3-as autópályán át lehet megközelíteni, amelyről a 69-es (Gyöngyös-nyugat) vagy a 77-es (Gyöngyös-kelet) csomópontnál kell lehajtani. A városba érve a 24-es utat kell követni (Kékestető felé), majd az autóbuszállomás utáni jelzőlámpás csomópontnál kell jobbra kanyarodni (az útirányt jelző táblák a Mátra múzeumot és a vasátállomást jelzik), és mintegy százötven méter múlva balra találjuk meg a kisvasút gyöngyösi végállomását. A mátrafüredi végállomás szintén a 24-es út mellett található a település központjában.

Legutóbbi módosítás: 2009.04.26. 16:13

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
A kiválasztott vasút helye kis térképen

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline