kisvasut.hu - Lillafüredi ÁEV -

Különvonat Mahócára Október 26-án vasárnap mentesítő járat!

2014.10.14 (Halász Zsolt dr.)



A Mahócára közlekedő különvonat iránt mutatkozó hatalmas érdeklődés okán az ÉSZAKERDŐ Zrt. vezetőségének döntése alapján 2014. október 26-án vasárnap is indul különvonat Mahócára!

A különvonat az Ortástetői bevágásban

A különvonat az Ortástetői bevágásban
Fotó: Chikán Gábor

A mentesítő vonat vasárnap reggel 9:30-kor indul Miskolc-Dorottya utca állomásról Mahócára. Mahócáról vissza Miskolc-Dorottya utca állomásra 15:15-kor indul a szerelvény.

Mahóca – Ortástető – Mahóca viszonylatban megfelelő érdeklődés esetén fotósvonat is indul. (Figyelem! Október 26-án éjjel óraátállítás!)

A vonatozás mellé leendő utasainknak andókúti piknikezést és erdei sétákat ajánlunk, illetve most is lesz lehetőség lillafüredi füstölt pisztráng vásárlására előjegyzés alapján.

Előzetes regisztráció a vasárnapi programra is szükséges, a részvételi díjak és a jelentkezési feltételek megegyezőek az előző napra hirdetett programéval. Az október 25-ére meghirdetett vonatainkra minden hely elkelt, oda már csak várólistára tudunk további jelentkezéseket felvenni, amelyeket csak lemondás esetén tudunk érvényesíteni.

A mentesítő járat legalább 70 fő előzetes jelentkezése esetén indul!

Legutóbbi módosítás: 2014-10-14 13:52

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi huszonnyolc meg huszonkettő?
(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline