Pálházi ÁEV
Megközelítés
Pálháza
Megközelítés
Díjszabás
Menetrend
Elérhetőség
Vasúttörténet
Képtár
Partnereink





English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Megközelítés

2009.04.26



 

Közösségi közlekedéssel

Pálházára a Sátoraljaújhelytől induló autóbuszokkal lehet eljutni, Sátoraljaújhelyre pedig Miskolcról, illetve Budapestről indulnak közvetlen vonatok. Az autóbuszok a vasútállomástól indulnak, Pálházán pedig Pálháza, autóbusz váróterem megállónál kell leszállni. A kisvasút végállomása az út túloldalán található.

Személygépkocsival

Pálháza megközelíthető az M3-as és M30-as autópályán, illetve a 3-as úton át. Hidasnémetinél kell jobbra fordulni, majd Zsujta és Telkibánya érintésével érünk Pálházára. Miskolctól a 37-es úton is meg lehet közelíteni a települést: ezen Sátoraljaújhelyig kell menni, majd Széphalmon és Mikóházán át érünk Pálházára.
Amennyiben Hidasnémeti felől érkezünk, akkor már a település előtt meglátjuk az út jobb oldalán a kisvasút vágányait. A településre érkezve Sátoraljaújhely felé kell haladni, és a hollóházi útelágazás után kb. 150 méterre jobbra találjuk a kisvasút végállomását. Ha Sátoraljaújhely felől közelítünk, akkor kb. 500 méter után balra találjuk a végállomást ott, ahol az út kissé jobbra kanyarodik.

Legutóbbi módosítás: 2009.04.26. 20:31

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
A kiválasztott vasút helye kis térképen

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline