Nagybörzsönyi Erdei Vasút
Nagybörzsöny
Megközelítés
Menetrend
Díjszabás
Vasúttörténet
Műszaki adatok
Járművek
Szállások
Elérhetőség
Cikkarchívum
Képtár
Partnereink





English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Novemberben is zakatol a Nagybörzsönyi Erdei Kisvasút

2008.11.06 (Gubucz Gábor)



A Nagybörzsönyi kisvasút idén ünnepli 100. születésnapját. Erről bővebben írt az Indóház online a vasúti magazin. De mit is kinál novemberben utasainak a kisvasút? Igazi meglepetésekkel szolgálunk.
A zárt személykocsi

A zárt személykocsi
Fotó: Molnár Márk (2006.03.15.)

Ebben az évben megújult járműparkunk. Gyér forgalmú időszakban 16 fős előfűthető, teljesen zárt nosztalgiakocsinkkal is utazhatnak, természetesen külön felár nélkül. 1db ablak nélküli 36 ülőhelyes Ba kocsi téliesítése is megtörtént, így immáron 2 előfűthető kocsival várjuk utasainkat, akik az őszi Börzsönyi tájban kívánnak gyönyörködni. A 100. születésnapra tekintettel vasutunk üzemeltetését November 30-ig meghosszabbítottuk. Vonataink szombat-vasárnap közlekednek, Nagybörzsönyből 10:15, 13:05, Nagyirtásról 11:35, 14:00-ás indulással.
 
A gyerekekre is gondolva a Nagybörzsönyi kisvasútra látogat idén el először a Mikulás. Az illusztris vendég November 30-án együtt utazik vonatainkon T. utasainkkal, és egy kis szerény szaloncukor ajándékkal ajándékozza meg utasainkat, és a jó gyerekeket.Ünnep fényét emeli az útközben előadott versek, énekek.
 
Vendégünk december 01-05 között hétköznap is pihenését Nagybörzsönyben a Hosszúvölgyben tölti. 30 fő feletti csoportok előzetes megrendelése esetén normál menetrend szerinti díjszabással Nagybörzsöny-Kisirtás között együtt utazik a gyerekekkel.
 
Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent vasutunk komplex szolgáltatás ajánlata is (pdf file), amely 2008 novembertől 2009. december 31-ig érvényes.

Legutóbbi módosítás: 2008.11.06. 20:51

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
A kiválasztott vasút helye kis térképen

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline