kisvasut.hu - kisvasut.hu - Programajánlat

Gyermekvasút: Tűzijáték-néző vonat

2017.07.25



2017. augusztus 20-án este tűzijáték-néző különvonat közlekedik. A Duna fölött megrendezett ünnepi tűzijáték a Nagy-Hárs-hegy oldalában, az úgynevezett panoráma ívben megálló különvonatból tekinthető meg. A kivilágított főváros és a tűzijáték együtt igazi látványosságot nyújt.

Személyvonat indul Szépjuhászné állomásról

Személyvonat indul Szépjuhászné állomásról
Fotó: Joó Ádám (2012.04.29.)

Menetrend

A tűzijáték-néző vonat 20:15-kor indul Hűvösvölgy állomásról. A vonat először Szépjuhászné állomásig közlekedik, ahonnan visszafordul. 21 órakor, az ünnepi tűzijáték kezdési időpontjában már a Szépjuhászné és Hárshegy állomás között lévő panoráma ívben áll. A tűzijáték végén a vonat visszatér Hűvösvölgy állomásra, ahová előreláthatólag 21:45-kor érkezik meg.

Részvételi jegy vásárlása

A tűzijáték-néző vonaton csak elővételben megváltott részvételi jeggyel lehet utazni. A részvételi jegy ára felnőttek részére 1600 Ft, tizennégy éven aluli gyermekek részére 800 Ft. A négy éven aluli gyerekek részére nem kell részvételi jegyet váltani és külön ülőhelyet nem foglalhatnak el! Részvételi jegyek árusítása: 2017. augusztus 14-től (hétfőtől) a Gyermekvasút hűvösvölgyi múzeumában. A tűzijáték-néző vonaton a férőhelyek száma korlátozott. A jegyek konkrét ülőhelyre szólnak, melyek kocsin belüli elhelyezkedése nem választható! Tehát azt, hogy a kocsiban a hegy vagy a völgy oldalára szóljon a jegy, nem lehet előre megadni. Részvételi jegy csak elővételben és kizárólag személyesen, a készlet erejéig vásárolható (telefonos vagy internetes rendelésre nincs lehetőség).

Legutóbbi módosítás: 2017-07-25 15:22

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline