Gyöngyös, Mátravasút
Gyöngyös
Megközelítés
Menetrend
Díjszabás
Elérhetőség
Képtár
Partnereink





English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Mátravasút: A 60 éves Gyöngyi gőzös örökbefogadása

2014.07.23 (Halász Zsolt dr.)



Az EGERERDŐ Zrt. ebben az évben is meghirdeti a Mátravasúton szolgáló, az idén kerek születésnapját ünneplő Gyöngyi gőzös örökbefogadását. A jelentkezés határideje: 2014. augusztus 25.

A gyöngyössolymosi nagyhídon

A gyöngyössolymosi nagyhídon
Fotó: Lászlófi Károly (2011.12.10.)

Az örökbefogadóknak a felajánlott támogatási összegekért cserébe az erdészeti társaság megjelenési felületet és különböző utazási lehetőségeket biztosít.  Az örökbefogadás egy adott évre szól.

A támogatók a kategóriáknak megfelelő ellentételezést kapják a vasúttól. Az EGERERDŐ Zrt. vállalja, hogy a támogatókat megjeleníti honlapján és a Gyöngyösi végállomás épületén. A felajánlott összegekből az EGERERDŐ Zrt. Kisvasútjaiért Alapítványt és a Mátravasutat támogatjuk. Minden támogató neve felkerül a gőzösön elhelyezett táblára!

Támogatói kategóriák:

1. Közületek, gazdálkodó szervezetek részére:

  • KIEMELT TÁMOGATÓ: Támogatási összeg minimum 1. 000. 000 Ft A támogató ellentételezésként 10 db bemutatóra szóló ingyenes éves bérletet kap. Ha a támogató igényli, ingyenes hirdetési felületet kap a rendszeresen közlekedő személyvagon oldalán. (1 db, max. 3 m2 nagyságban - a hirdetést a támogatónak kell elkészítenie!)

  • FŐ TÁMOGATÓ: Támogatási összeg minimum 500. 000 Ft A támogató ellentételezésként 5 db bemutatóra szóló ingyenes éves bérletet kap. Ha a támogató igényli, ingyenes hirdetési felületet kap a rendszeresen közlekedő személyvagon oldalán. (1 db max. 2 m2 nagyságban - a hirdetést a támogatónak kell elkészítenie!)

  • TÁMOGATÓ: Támogatási összeg minimum 100. 000 Ft A támogató ellentételezésként 2 db bemutatóra szóló ingyenes éves bérletet kap. Ha a támogató igényli, ingyenes hirdetési felületet kap a rendszeresen közlekedő személyvagon oldalán. (1 db max. 1 m2 nagyságban - a hirdetést a támogatónak kell elkészítenie!)

2. Magánszemélyek részére:

  • KIEMELT TÁMOGATÓ: Támogatási összeg minimum 100. 000 Ft A támogató ellentételezésként 1 db névre szóló családi (2 felnőtt+2 gyerek) ingyenes éves bérletet kap.

  • FŐ TÁMOGATÓ: Támogatási összeg minimum 50. 000 Ft A támogató ellentételezésként 2 db névre szóló ingyenes éves bérletet kap.

  • TÁMOGATÓ: Támogatási összeg minimum 10. 000 Ft A támogató ellentételezésként 1 db névre szóló családi jegyet kap. Az ingyenes utazásra jogosító bérletek és jegyek normál járatra vonatkoznak és az örökbefogadás napjától számított 1 évig érvényesek!

JELENTKEZÉS, FELVILÁGOSÍTÁS: 37/312-447–es telefonon.

Legutóbbi módosítás: 2014.07.23. 17:28

Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
A kiválasztott vasút helye kis térképen

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline