kisvasut.hu
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Beregszász (UA) ~ Budapest, Gyermekvasút ~ Csömödér ~ Debrecen ~ Debrecen, vidámpark ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kecskemét ~ Kemence ~ Királyrét ~ Kommandó (RO) ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Nyíregyháza ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~ Tiszakécske ~
Főoldal
Menetrendek
Vasúttörténet
Rendezvények
Kisvasúti napok
KBK
Szakmai oldal
Képtár
Térképtár
Irattár
Linktár
Cikkarchívum
Újdonságok
GyIK
Partnereink





English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Az Egererdő Zrt. Vasútüzeme meghirdeti a Gyöngyi Gőzös örökbefogadását!

2013.05.31 (Karap Krisztián)



Az örökbefogadás egy adott évre szól. Az egyes támogatói kategóriákban a közölt díjat szükséges megfizetni. A támogatók a kategóriáknak megfelelő ellentételezést kapják a vasúttól. Az ingyenes utazásra jogosító bérletek és jegyek normál járatra vonatkoznak; rendezvényhez kötődő járat esetén a különbözeti díjat téríteni kell!

A gőzös patakból vizet vesz. A mozdonyszemélyzet a vízvételben segédkezik.

A gőzös patakból vizet vesz. A mozdonyszemélyzet a vízvételben segédkezik.
Fotó: Jakóts Ádám (2011.10.29.)

Az Egererdő ZRT. vállalja, hogy a támogatókat megjeleníti honlapján és a Gyöngyösi végállomás épületén. Ezen túl minden támogató neve felkerül a gőzösön elhelyezett táblára!

1. Közületek, gazdálkodó szervezetek részére :

a.) KIEMELT TÁMOGATÓ : Támogatási összeg minimum 1.000.000 Ft . A támogató ellentételezésként 10 db bemutatóra szóló ingyenes éves bérletet kap. Ha a támogató igényli, ingyenes hirdetési felületet kap a rendszeresen közlekedő személyvagon oldalán. (1 db, max. 3 m2 nagyságban - a hirdetést a támogatónak kell elkészítenie !)

b.) FŐ TÁMOGATÓ : Támogatási összeg minimum 500.000 Ft . A támogató ellentételezésként 5 db bemutatóra szóló ingyenes éves bérletet kap. Ha a támogató igényli, ingyenes hirdetési felületet kap a rendszeresen közlekedő személyvagon oldalán. (1 db max. 2 m2 nagyságban - a hirdetést a támogatónak kell elkészítenie !)

c.) TÁMOGATÓ : Támogatási összeg minimum 100.000 Ft . A támogató ellentételezésként 2 db bemutatóra szóló ingyenes éves bérletet kap. Ha a támogató igényli, ingyenes hirdetési felületet kap a rendszeresen közlekedő személyvagon oldalán. (1 db max. 1 m2 nagyságban - a hirdetést a támogatónak kell elkészítenie !)

2. Magánszemélyek részére :

a.) KIEMELT TÁMOGATÓ : Támogatási összeg minimum 100.000 Ft . A támogató ellentételezésként 1 db névre szóló családi (2 felnőtt+2 gyerek) ingyenes éves bérletet kap.

b.) FŐ TÁMOGATÓ : Támogatási összeg minimum 50.000 Ft . A támogató ellentételezésként 2 db névre szóló ingyenes éves bérletet kap.

c.) TÁMOGATÓ : Támogatási összeg minimum 10.000 Ft . A támogató ellentételezésként 1 db névre szóló családi jegyet kap.

Jelentkezés, felvilágosítás: 06-30-758-3140–es telefonon.

A jelentkezés határideje: 2013. június 17.

EGERERDŐ ZRT. VASÚTÜZEME MÁTRAVASÚT

Legutóbbi módosítás: 2013.05.31. 16:18

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi negyvenhét meg harminckilenc?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
Vasútkereső térkép

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline