Lillafüredi ÁEV
Lillafüred
Megközelítés
Menetrend
Díjszabás
Vasúttörténet
Elérhetőség
Képtár
Cikkarchívum
Partnereink





English Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Vasutat vasútért

2011.06.21 (Karap Krisztián)



Május közepén elbontották a LÁEV telephelyén az egykori javítóműhelyt, hogy ott megkezdődhessen az új villamosvégállomás építése.

A műhely egykoron

A műhely egykoron
Fotó: Molnár Márk

Hamarosan nekikezdenek Miskolcon a villamosvonal hosszabbításának, melynek felső végállomásán hurokvágányt alakítanak ki a járművek miatt. E hurokvágánynak állott útjában az egykori javítóműhely, ezt május 17-én lebontották.

>>További képek ide kattintva tekinthetők meg<<

Video a tervezett villamoshosszabbításról:



Legutóbbi módosítás: 2011.06.21. 19:45

Hozzászólások

Chikán Gábor (2011-06-22 11:35:59)

Nem látható, hogy a LÁEV elbontott műhelyét pótolják-e (sőt, az első tégla kiszedésének kellett volna előfeltétele legyen az új műhely üzembe helyezése), márpedig biztonságos és gazdaságos vasútüzem nincs tisztességes járműfenntartás nélkül.

Long John (2011-06-22 16:28:04)

Megint a gombhoz veszik a kabátot. Bár az animáción szép sárga csuklós villamosok vannak amik gondolom mindkét irányba közlekednek, a valóságban a minap Miskolcon járva én a remíz udvarán rengeteg Bécsből vagy máshonan származó öreg egyirányú pótkocsis villamost láttam.

James Cameron (2011-06-22 21:46:02)

Magán a villamosvonalon kívül, nem látni túl sok pozitív dolgot a videón... Végállomási parkoló kb 10 autónak, üres dísz villamospálya hosszas mutatása, kerékpáros akadálymentesítés teljes hiánya, az autók csak száguldanak és száguldanak, mellé kapkodva lebontott kisvasúti létesítmény. A legalapvetőbb lépést leszámítva, még dúlnak a sötét hetvenes évek:(

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi tizenöt meg negyvenhét?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
A kiválasztott vasút helye kis térképen

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline